Oplevelser i aften på Sæby Havn ved havnekontoret

Oplevelser i aften på Sæby Havn ved havnekontoret

30. juli 2012 - kl. 11:03 - af

Volstrup Harmonikaklub underholder på Sæby Havn ved Havnekontoret. Kom og hjælp dem med at få en oplevelse af havnemiljøet en sommeraften i Sæby, hvor turisterne er i byen og lystbådene ligger ved kajen.

Arrangementet er flyttet fra den 6. august til i aften kl. 19.00 – 20.30, pga. andet arrangement på havnen den 6. august.

Der aflyses, hvis vejret er dårligt.

En kommentar til “Oplevelser i aften på Sæby Havn ved havnekontoret” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Oplevelser i aften på Sæby Havn ved havnekontoret”

  • Sikken musikalsk aften der blev leveret. Der blev både grint og grædt, klappet og sunget med blandt publikum i alle aldersgrupper. Særligt det vellykkede afslutningsnummer “men en hel flaske rom” vakte glæde blandt de fremmødte.

    Tak for en rigtig god aften, hvor det eneste negative var, at det ikke var muligt at få musikken med hjem, i form af en CD. Idéen er hermed givet videre.

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Oplevelser i aften på Sæby Havn ved havnekontoret' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER