SæbyKunstnerne udstiller på ”Retfærdigheden” i august

SæbyKunstnerne udstiller på ”Retfærdigheden” i august

29. juli 2012 - kl. 11:54 - af

I flere år har der været tradition for at udstille på loftet af hovedbygningen på Sæbygård, en tradition, som både kunstnerne og gæsterne har været ganske godt tilfredse med. De kan også fortælle, at de har været meget glade for at måtte udstille oppe i det gamle spændende loftsrum af hovedbygningen.

Men kunstnerne har da også erfaret, at mange af de gangbesværede har svært ved at komme på loftet for at se udstillingen, men det mener man nu, at der er rådet bod på, ved at gæsterne kan gå lige ind fra gaden og se de udstillede værker.

SæbyKunstnerne arbejder derfor på højtryk for at være klar til at kunne åbne sin nye udstilling på ”Retfærdigheden”, Algade 14 i Sæby, en udstilling der åbnes af advokat John Henrik Andersen, lørdag den 4. august kl. 14,00.

SæbyKunstnerne har meget store forventninger til, at kunne åbne deres udstilling i de nyrenoverede lokaler, hvor de har ophængt og udstillet nye værker. Der er desuden opstillet installationskunst, frembragt af ting og sager fra den gamle retsbygnings gemmer, og som er navngivet; ”Retfærdighed og stjålne cykler”.

De udstillende kunstnere er: Margit Rasmussen, Leni Bille, Arnold Andersen, Kirsten Johansen, Benny Kroll Olesen, Hanne Heile og Jens Drejer Jørgensen.

Når SæbyKunstnerne i år udstiller på ”Retfærdigheden” skyldes ikke mindst, at flere af kunstnerne har givet udtryk for, at nu skulle der ske noget nyt, og derfor blev valget, at udstille på ”Retfærdigheden”.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'SæbyKunstnerne udstiller på ”Retfærdigheden” i august' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger