Svanen og fire svællinger tilbage i Sæby Å

Svanen og fire svællinger tilbage i Sæby Å

28. juli 2012 - kl. 12:11 - af

Efter alt at dømme har det i år været i sen udklækning, der er skyld i at vores, hvis man kan kalde det det, varetegn på havnen, først er kommet tilbage til Sæby nu.

Men da de ankom torsdag først på aftenen, var det til stor begejstring og oplevelse for de mange turister og lokale, der stod ved Havnekiosken og var ved at købe den store is, der efterhånden er blevet obligatorisk efter aftensmåltidet, når vejret er godt.

Der var 4 svællinger og svanemor ved ankomsten, men lokalkendte er allerede nu bekymrede over den store bestand at mink, der lever mellem stenene i åen. De har tidligere været skyld i, at hele kuldet af svællinger er blevet ædt, så nu melder spørgsmålet sig: ”Vil Park og Vej gøre noget ved problemet, inden det igen koster det dyrebare liv i Sæby Å”?

Hos Danmarks Naturfrednings Forening er holdningen klar. Mink er skadedyr og skal bekæmpes med alle midler.

SaebyAvis.dk vil i den kommende uge kontakte Park og Vej for en kommentar til problemet.

2 kommentarer til “Svanen og fire svællinger tilbage i Sæby Å” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

2 kommentarer til “Svanen og fire svællinger tilbage i Sæby Å”

  • Tove Bach Nielsen

    Jeg tror ikke at svane-ungerne er sent udklækkede, jeg så dem i mandags og da var de temmelig store. De må have holdt til et andet sted inden de kom ned til havnen. Jeg har set dem 3 gange nu og der er kun en forældre-svane, hvad mon der er sket med den anden, da begge svaner jo altid normalt passer deres unger.

  • Anette Christensen

    I følge en af dem, der har kommenteret en artikel på Kanal Frederikshavn, er det disse svaner, der befinder sig i Sæby nu. Her er også forklaringen på, at der kun er en voksen svane. Læs selv
    http://www.kanalfrederikshavn.dk/vis/nyhed/svanefamilie-paa-afveje-i-morgentrafikken/

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Svanen og fire svællinger tilbage i Sæby Å' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER