Sæby Pensionist og Efterlønsklub holder udflugt

Sæby Pensionist og Efterlønsklub holder udflugt

28. juli 2012 - kl. 9:49 - af

Onsdag den 1. august er der udflugt ud i det blå med start fra Kulturhuset i Sæby kl. 13.30. Det er en kør selv tur, så man møder bare op ved Kulturhuset, så fylder de bilerne op. Så selv om man ingen bil har, sørger de for at alle får kørelejlighed.

I bestyrelsen er det aftalt at hver person betaler 25 kr. for kørelejlighed.

Hvor turen går hen afsløres først, når man møder op på onsdag. Men de kører et sted hen, hvor man kan drikke sin medbragte kaffe. Derefter køres til en anden seværdighed, hvor den medbragte mad spises, og efterfølgende hygge i hinandens selskab, inden turen igen går mod Sæby.

Det er de 4 piger i bestyrelsen, der har planlagt turen, og de har lovet, at det bliver en rigtig spændende tur.

Onsdag d. 22. august kl. 14 starter Sæby Pensionist og Efterlønsklub deres efterårsprogram op med

musik v. Volstrup Harmonikaklub.

De håber at rigtig mange igen i år vil møde op til deres arrangementer.

Program for efteråret 2012

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby Pensionist og Efterlønsklub holder udflugt' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER