Stort drøn på harmonikaen i Voerså

Stort drøn på harmonikaen i Voerså

27. juli 2012 - kl. 11:05 - af

– Det er det bedste besøg, der har været i år. Hidtil har der hver torsdag været omkring et halvt hundrede stykker, der har siddet og krøbet lidt sammen i teltet. Nu er varmen kommet, og omkring 150 var mødt frem på jollehavnen i Voerså torsdag aften, da Agersted Harmonika Orkester holdt øveaften, fortæller formanden for Voerså Borgerforening Rigmor Sørensen.

Der var rigtig gang i den lige fra starten, og alt hvad der kunne fremskaffes af borde og bænke, blev hurtigt besat. Folk slog sig ned, og nød det flotte aftensommervejr, alt imens de sang med og vippede med fødderne på græsset til kendte danske sange.

Et par busser fra Koktvedvejen i Frederikshavn havde bragt handicappede og kørestolsbrugere til havnen, og de havde en rigtig god aften. Der blev danset og sunget samt gynget på bænkene. En rigtig god musikaften for de handicappede, der kom fra to huse på institutionen. En af de kvindelige handicappede fortalte med stor glæde i stemmen, at næste udfordring var en tur til harmonikatræffet i Bindslev allerede fredag.

Publikum sang med torsdag aften, så det var en ren fornøjelse. Og det skete alt sammen, mens der var store stæreflokke i luften over på havnen og reservatet. Stærene flokkes allerede nu for at gøre sig klar til efterårets træk til et mildere vinterklima. Samtidig jagtede svalerne myggene lavt hen over havnens vand, i den nedadgående aftensol.

Orkesteret var helt oppe på mærkerne, og da den sidste sang skulle synges, stod alle op og klappede taktfast, mens de gyngede i takt til musikken.

Alle havde en rigtig dejlig musikaften på jollehavnen.

Hvis man ikke har nået at deltage i en harmonika-musikaften på jollehavnen, kan det nås endnu.

Torsdag 9. august øver Flauenskjold Harmonika Orkester fra 19 – 21.

Orkesteret fra Flauenskjold øver også torsdag 2. august, men det er på Nørgård i forbindelse med natur- og hjorteaften.

Denne aften starter 17.30, og adressen på Nørgård er Østkystvejen 310 i Voerså.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Stort drøn på harmonikaen i Voerså' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger