Aalborg Håndbold holder træningslejr på Stidsholt

Aalborg Håndbold holder træningslejr på Stidsholt

26. juli 2012 - kl. 12:29 - af

Nordjyllands Idræts Efterskole Stidsholt ved Sæby ligger i disse dage lokaler til Aalborg Håndbolds træningslejr.

Hele truppen, med undtagelse af Johan Jakobsson, der er med det svenske landshold til OL i London, er samlet til en uges hårde strabadser under Nikolaj Jacobsens og Mortens Bjerres kommando.  Ud over truppen, er yderligere tre spillere fra Team Vesthimmerlands 1. divisionshold med, nemlig Alex Jørgensen, Lars Jacobsen og Jonas Løkken.

”Det er rigtig spændende med nye trænere og flere nye spillere, og jeg synes, at det tegner rigtigt spændende. Nikolaj og Morten skal nok sørge for, at vi kommer i form, og vi har indtil nu haft nogle både hårde og gode træninger”, fortæller Jacob Bagersted på Aalborg Håndbold Klubs hjemmeside i en pause mellem to træninger.

Spillerne mødte ind i træningslejren mandag morgen og tog direkte til styrketræning i Arena Nord i Frederikshavn efterfulgt af træning på efterskolen om eftermiddagen med intervaltræning og spil.

Onsdag mødte spillerne op til fem x fem minutters intervaltræning på atletikstadion i Sæby, som var venligst udlånt af atletikklubben SIK 80. Hjemme på Stidsholt blev spillerne kørt igennem kropsvarmetræning med ni forskellige øvelser for maveregionen af fysioterapeut Søren Damgaard, inden der efter frokost og hvilepause var hal-træning igen sidst på eftermiddagen.

”Der skal mange kræfter til, men vi har en fantastisk kok på efterskolen, og han sørger for super-super mad til os”, slutter Jacob Bagersted.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Aalborg Håndbold holder træningslejr på Stidsholt' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER