Sæbygaard Spejderne nyder livet på Spejdernes Lejr

Sæbygaard Spejderne nyder livet på Spejdernes Lejr

25. juli 2012 - kl. 10:57 - af

Spejderne fra Sæbygaard Gruppen nyder livet på lejren i Holstebro. Efter et par dage med meget blæst, stod de tirsdag morgen op til stilhed, blå himmel og flot solskin.

I løbet af de første dage, er lejren blevet bygget op. Tropsspejderne sover i hængekøjer, og startede med at bygge et stativ af rafter, som køjerne kunne bindes op i. Imens fik juniorspejdere og ledere teltene op at stå. Gruppen er lejrvært for en flok amerikanske spejdere fra Italien, spejdere, hvis fædre arbejder for det amerikanske militær.

De er meget flinke, og alle får øvet på engelsk.

De er vant til gasblus og lejrstole, da reglerne i Italien betyder, at der ikke må graves huller og ikke fældes træer. De har derfor ikke værktøj med, og elsker at lånes Sæby spejdernes. De graver bålpladser, huller til flagstænger, laver bål, alt sammen nyt for dem, mens det er en hel naturlig del af lejrlivet for de danske spejdere.

Mødet med spejdere fra andre lande giver de unge en viden om at spejderlivet er meget forskelligt, men stadig bygger på de sammen verdensomspændende værdier, om at tage ansvar for sig selv og sine omgivelser.

En stor lejr byder på mange spændende aktiviteter, og foreløbig har Sæby spejderne været til åbning med De Sorte Spejdere, børnefest for juniorspejderen med Lille Nørd og Store Nørd, aktiviteter hvor der er blevet kæmpet om guld, forhindringsbaner, foredrag om læger uden grænser, og meget meget mere.

I morgen formiddag venter en tur til Badelandet i Holstebro, hvor der skal bades og vaskes tæer.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæbygaard Spejderne nyder livet på Spejdernes Lejr' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER