Christian fangede i søndags den største fisk til dato

Christian fangede i søndags den største fisk til dato

25. juli 2012 - kl. 9:54 - af

”Igen i søndags, som så mange andre dage, cyklede jeg ned til åen og håbede på at det i dag var mig, der skulle få en fin fisk over mål med hjem.

Jeg havde dog ikke regnet med, at det skulle gå, som det gik. Efter 3-4 kast fik jeg en havørred på krogen, jeg fik den ind og målte den til 39 cm, den blev selvfølgelig sat ud igen så den kunne vokse lidt mere.

Der gik ca. en halv til en hel time før der skete noget spændende igen, proppen hoppede lidt, og jeg gav et mod hug, tænkte ikke så meget over det, da det ikke virkede som noget vildt, men da jeg fik strammet linen op, kunne jeg godt mærke, at det måske var lidt mere spændende end jeg i første omgang havde regnet med, og da jeg så fisken første gang, tænke jeg bare “Hole shit, det er vildt det her”.

Efter ca. 15 minutters kamp med fisken fik jeg den på land, til klapsalver fra de ca. 10 – 15 mennesker, der havde taget opstilling bag mig.

Fisken var blevet kroget i overlæben og sad mere eller mindre kun i skindet. Adrenalinen pumpede rundt i kroppen, og der gik en halv times tid, inden jeg fik ro på kroppen og kastede ud igen.

Fiskede i en times tid mere, dog uden de store hug, så jeg pakkede sammen og kørte op til JC Fiskegrej, som er samlingssted for de fleste lystfiskere i Sæby området, her målte og vejede vi fisken, inden jeg cyklede hjem ad”.

Det er til dato, den største fisk der er taget i Sæby Å i år, så det var en stolt lystfiske Christian Mølgaard Schaltz, der fortæller denne dejlige historie.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Christian fangede i søndags den største fisk til dato' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger