“Sommerkunstudtillingen 2012” på Sæbygaard

“Sommerkunstudtillingen 2012” på Sæbygaard

23. juli 2012 - kl. 16:36 - af

Mellem 250-300 besøgende kom i løbet af åbningsdagen den 22. juli for at opleve en fantastisk fernisering på ”Sommerudtillingen” på Sæbygaard. En udstilling hvor man bl.a. kan opleve kunstneren bag ”Fruen fra havet” Marit Bente Norheim samt mange andre kunstnere fra ind- og udland, som udstiller alt fra glaskunst, keramik, tekstilkunst, malerier og skulpturer af høj kvalitet.

Hanne Salling, der er en af arrangørerne bag udstillingen, sender en stor tak til alle, der kunne være med, og vel mødt til alle dem, der har noget til gode.

Udstillingen er åben alle dage undtagen mandag fra kl. 11-16. indtil den 19. august. Men skynd jer, inden de får udsolgt.

Slotscaféen har også meget godt at byde på, når de mange indtryk slutteligt skal fordøjes.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER