Dybvad Open Air: ”Smukkere end Skanderborg”

Dybvad Open Air: ”Smukkere end Skanderborg”

23. juli 2012 - kl. 10:01 - af

…sådan lød Flemming ”Bamse” Jørgensens beskrivelse af koncertpladsen i Søparken da han første gang besøgte Dybvad i 2005, hvor han optrådte til den allerførste omgang af Dybvad Open Air sammen med Smokie og Moi Caprice. Henvisningen var naturligvis til Skanderborg Festivals motto om at være Danmarks Smukkeste Festival – og for at understrege Bamses konstatering, har koncertpladsen i Dybvad siden da undergået adskillige forbedringer, så den nu fremstår ENDNU smukkere og mere indbydende for de koncertgæster, der besøger Dybvad Open Air den 4. august, fortæller arrangørerne.

– Ikke mindst forbedrer vi hvert år vores VIP-faciliteter og forsøger os med nye, attraktive menuer, lyder det fra styregruppen bag koncerten. Til årets koncert har Dybvad Kro & Hotel kreeret en spændende VIP-buffet bestående af terrine af hvilling og kuller serveret med krebs, muslinger og ramsløg, marineret kalkunroulade med råsyltede rødløg og flødemarineret feldsalat, en lækker italiensk porchetta med pasta i trøffelolie, ratatouille med frisk basilikum, langtidsbagt kalveyderlår med pommes risolé og torvets grønne salat, samt tiramisu med vanilje og rabarber. Dén menu burde går rent ind – og salget af VIP-billetter til koncerten går da også strygende.

Bamses Venner lod i øvrigt igen hits som ”Vimmersvej”, ”I en lille båd der gynger” og ”Hvorfor går Louise til bal?” gjalde ud over Søparken i 2010 som én af de sidste optrædener før Flemming Jørgensen pludselig døde blot fire måneder senere, nytårsnat. Siden da er hans ørehængende hits blevet videreført at Stig Rossen og Vennerne, der har spillet for fulde huse overalt i landet – og som netop er ét af de seks bands, der optræder i Søparken til august.

Det samme gør Sweethearts – med altid feststemte Pernille Højmark i forgrunden – tillige med Zididada – hvor Jimmy Colding og Danny Linde er garanter for sol og sommer (og med den seneste tids sommervejr in mente er dét slet ikke så ringe endda, lyder det fra Dybvad) – samt Poul Krebs med band, Dodo & The Dodos og ikke mindst de ’næsten’ lokale Superspark, som også besøgte Søparken i 2011.

Den lille nordjyske by kommer i dagene op til koncerten til at stå på den anden ende, når Søparken omdannes til koncertplads med 1 km hegn, scener, telte, tusindvis af meter kabel, toiletvogne og adskillige vognlæs udstyr – samt naturligvis med en flok engagerede og dygtige lokale hjælpere, der de første dage i august nærmest vil komme til at arbejde i døgndrift for at være klar til dørene åbnes lørdag den 4. august kl. 11.

Dybvad Open Air er en del af Royal Beer Rock Tour, der bl.a. omfatter Rock i Frederikshavn, Thy Rock, Rock i Holstebro og Rock i Ringkøbing. Koncerten arrangeres af Dybvad Boldklub, Dybvad Idrætsklub og Dybvad Tennisklub, der i alt stiller op med ca. 200 frivillige hjælpere til arrangementet, som afholdes hvert år den første weekend i august.

Billetter til Dybvad Open Air 2012 kan købes hos Nordjyske Bank i Dybvad, Spar Nord Bank i Østervrå og Sæby, Dybvad Døgnkiosk samt på www.festivalbilletter.dk – og nærmere oplysninger (bl.a. om VIP-billetter) kan findes på www.dybvadopenair.dk og Facebook.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Dybvad Open Air: ”Smukkere end Skanderborg” ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger