Kunsthåndværk & Smagsoplevelser er skudt i gang

Kunsthåndværk & Smagsoplevelser er skudt i gang

21. juli 2012 - kl. 10:39 - af

Allerede tidligt lørdag morgen, var der aktivitet I det store telt på Sæby Torv. De mange udstillere helt præcis 19 forskellige, havde alle travlt med at slæbe spændende ting til, lige fra glaskunst til ost, mejerivarer, malerier og meget mere.

Klokken 10 startede det hele, årets marked med Kunsthåndværk og Smagsoplevelser blev skudt i gang og de næste to dage kan alle de ligger vejen forbi Sæby Torv, få sig en anderledes oplevelse. Der er udstillere og håndværkere fra hele Nordjylland og alle er de overbeviste om, at det bliver en fantastisk weekend.

Mange har været med i flere år, men lidt specielt er det jo denne gang, da markedet af økonomiske årsager var nødsaget til at holde flyttedag til Torvet I Sæby.

En anden faktor der har stor betydning for et så stort sæt op som dette, er vejret, og hvis man da ellers tør stole på vejrguderne, så skulle det lykkes både at få varme og solen denne weekend og vel og mærke uden dette forstyrres af dråber fra oven.

Markedet er åbent de næste to dage fra klokken 10-17, så kig forbi og få en oplevelse med hjem for både øjne, øre og mund, velkommen til…

2 kommentarer til “Kunsthåndværk & Smagsoplevelser er skudt i gang” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

2 kommentarer til “Kunsthåndværk & Smagsoplevelser er skudt i gang”

  • Pia Sørensen

    En rigtig god ide, at det er blevet flyttet til torvet. Hold da op alle de mennesker… Bare gør det fremover…..

    Hilsen en af dem der stod ved en af standene…..

  • Mette Gregersen

    Ja det var rigtig hyggeligt 🙂 – jeg havde bare svært ved at gå fra duften af dejlig lavendel og over til stærk ostelugt 😉

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kunsthåndværk & Smagsoplevelser er skudt i gang' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER