Solsbækvej i Sæby sejler og dæksler er lettet

Solsbækvej i Sæby sejler og dæksler er lettet

19. juli 2012 - kl. 18:48 - af

”Min regnmåler viste 30 mm i løbet af ½ time og 2 kloakdæksler var blevet løftet, da jeg kom hjem fra indkøb. Jeg ringede straks til Falck, og de havde allerede fået en meddelelse. Herefter gik jeg ud for at sparke dækslet på plads så ingen faldt i hullet, og en nabo var i gang med at få endnu et dæksel på plads”, fortæller Eli Arentsen, som er beboer på Solsbækvej.

På havnen har det ligeledes været meget slemt, her flyder havnearealerne med toiletpapir og menneskeafføring, som løber ned i åen.

Det har ikke været muligt at få fat i en læge for at få en kommentar om tilstanden på havnen – kan oversvømmelserne evt. være forbundet med fare for kolibakterier?

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Solsbækvej i Sæby sejler og dæksler er lettet' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER