Samarbejde mellem ældste og yngste medlem

Samarbejde mellem ældste og yngste medlem

19. juli 2012 - kl. 0:04 - af

I Voerså Brevdueforening er det ingen hemmelighed, at foreningen gerne vil have nye og yngre medlemmer. Langt de fleste af medlemmerne har passeret de 60 år, men nu er der lys forude. Foreningen har fået et nyt medlem på bare 25 år. Navnet er Michael Christensen, der er bosat på Krogsvangvej i Sørå.

Michael er en heldig mand. Selvfølgelig koster det noget at drive brevduesport, men det er ikke dyrere end anden sport. I brevdueforeningen er der fuld forståelse for, hvordan man kommer i gang. Hvis man ellers mener noget med sporten, er der virkelig hjælp at hente, og det har Michael nyt godt af. For det første har ældste medlem 88 årige Holger Jensen foræret sin bedste

kapflyver væk, der er en 6 årig enkehan, der ikke skal kapflyve mere, men indgå i avlen i Michael Christensens dueslag i Sørå.

For det andet er der 9 unger i reder hos formand Karsten Larsen, som Michael får foræret.

Det nye medlem er startet fra bunden og har foreløbig 7 avlspar.    

Det har altid været sådan, at uanset hvordan man drejer og vender det, så har der altid været ”ballade”, når der skulle slagtes duer fra et brevdueslag. Opdrætteren ser hellere duerne indgå i avlen et andet sted, end de ender i stegegryden om søndagen, hvor familien bare ”æder” dem, uden at tænke på hvor meget avlsarbejde der her gik tabt.

Forhåbentlig får Michael Christensen snarlig konkurrence i brevduesporten af jævnaldrende, for de etablerede medlemmer kan være hårde konkurrenter, men til gengæld er de generøse, og øser gerne ud af deres viden.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Samarbejde mellem ældste og yngste medlem' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER