Sæby Bowling ændrer navn og koncept

Sæby Bowling ændrer navn og koncept

19. juli 2012 - kl. 13:52 - af

P.t. er bowlingcentret lukket på grund af sommerferie, men pr. 1. august ændrer Sæby Bowling navn til Van´s restaurant og bowling.

Den nye indehaver Benjerman Minh Dan fortæller på hjemmesiden, at de har valgt at prøve kræfter med et nyt koncept, og introducerer ved denne lejlighed en hel ny restaurant, med hovedvægten lagt på friske råvarer fra det orientalske middagsbord.

De vil hver dag servere stor middagsbuffet med op til 22 forskellige retter. ”Vi baserer naturligvis også vores forretning på det gode gammeldags danske køkken, så det er kun fantasien det sætter grænser”, fortæller han.

Så glæd dig til 1. august og kig indenfor på Aalborgvej 81B i Sæby og besøg dem.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby Bowling ændrer navn og koncept' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER