Endnu et skybrud har ramt Sæby

Endnu et skybrud har ramt Sæby

19. juli 2012 - kl. 17:29 - af

Kældre og lavtliggende huse står under vand. Alene i Vestergade er flere kældre fyldt med 20 til 30 cm vand, ligesom Lægehuset på Sæbygårdsvej er ramt, og Falck kan allerede nu melde om mange anmeldelser.

”Vi har endnu ikke oversigt over, hvor mange der har ringet ind, men vi antager, at det vil blive rigtig mange, også fordi mange jo endnu ikke er kommet hjem fra arbejde”, siger en talsmand fra Falck.

SaebyAvis.dk følger op på sagen, når Falck har fået opgjort skaderne.

På billederne kan det ses, hvordan vandet fosser ned i kælderen under Click og hvordan vandet løber ned af Vestergade.

OPDATERET: På Havnen i Sæby flyder toiletpapir og menneskeafføring rundt på kajen og løber derfra i åen. Det er slemt i Sæby denne gang, meget slemt!

Denne Video er optaget af en af vores læsere foran bageren i Vestergade.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Endnu et skybrud har ramt Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER