Sæbygaard melder om sidste udkald….!

Sæbygaard melder om sidste udkald….!

18. juli 2012 - kl. 9:32 - af

Mandag den 23. juli er sidste udkald til børn og voksne at møde admiral Niels Juul kendt fra slaget ved Køge Bugt. Niels Juul boede på Sæbygaard som han afhændte til Holger Pax, så han kom til og bo på Sjælland og dermed tættere på Holmen.

Holger Pax og Elisabeth Bille kan også mødes, hvor de sidder og spiser i riddersalen sammen med et par gæster, det er fra deres tid den store samling af interiør og tekstiler findes. Under rundturen støder man på spøgelser og andre beboere på slottet bl.a. tyendet, der sidder og synger i kælderen samt hygger sig.

I borggården finder et større optrin sted fordi en gårdskarl har taget af herremandens pengeskrin og anholdt, her bliver han forsøgt reddet af hans kone madam Dunk.

Forestillingen foregår kl. 13 og 15.

Udenfor borggården er der legeplads med bl.a. bueskydning.

Til alle børnene er der gratis is efter rundvisningen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæbygaard melder om sidste udkald....!' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER