Sæby Museums Forening: <br>Kend dit Museum

Sæby Museums Forening:
Kend dit Museum

18. juli 2012 - kl. 11:14 - af

Nordjyllands Kystmuseum er resultatet af en fusion af de kulturhistoriske museer i Frederikshavn kommune, Sæby Museum, Bangsbomuseet og Skagen By- og Egnsmuseum. Nu arrangerer Sæby Museums Forening en udflugt, der giver mulighed for at lære det nye museum at kende. I første omgang går turen til afdelingen i Skagen.

Nordjyllands Kystmuseum er en stor kulturinstitution, der blandt andet omfatter 6 udstillingssteder, en sejlende museumskutter, to herregårde, part i et værft, en gammel skole, en smedie og en gammel bedfordbus fra 1937. Der er således en bred vifte af oplevelser, kulturhistorie og gode fortællinger om hvad der har præget og skabt det område vi bor og lever i i dag.

Med Sæby Museums Forenings udflugt til Skagen får medlemmer, såvel som ikke medlemmer mulighed for at lære den nordligste del af Kystmuseet bedre at kende. Der vil være en guidet omvisning på Skagen By- og Egnsmuseum, hvor der også er mulighed for at spise medbragt mad eller købe frokost i Caféen. Efterfølgende er der en køretur i museets gamle bedfordbus, og en sejltur med museumskutteren Hansa. Er der tid. Sluttes der muligvis af med et besøg på kulturhuset Kappelborg.

Turen foregår Søndag d. 12. august med fælles afgang fra Sæby Rutebilstation kl. 10.00 og forventet hjemkomst ca. kl 17. Der køres i egne biler, men mon ikke der skulle være mulighed for, at dem uden egen bil skulle kunne få kørelejlighed med andre deltagere i udflugten. Mød op og få en dejlig dag, og lær en lille del at DIT museum at kende.

Arrangør, Sæby Museums Forening, kontakt 98463368.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby Museums Forening:
Kend dit Museum'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER