Børnenes legeplads på havnen er fjernet

Børnenes legeplads på havnen er fjernet

18. juli 2012 - kl. 20:03 - af

Havnefoged Birger Isaksen fortæller, at legepladsen på havnen var blevet for farlig at lege på, så derfor har man valgt at fjerne den.

På spørgsmålet om hvor når der vil komme en ny legeplads, siger han: ”En ny legeplads vil koste ca. 150.000 kr., og de penge har vi ikke, så det bliver ikke i denne sæson, men selvfølgelig skal der en ny legeplads op, så nu må tiden vise hvornår”.

Nu har de mange sejlerturister så p.t. ikke noget sted at sende deres børn hen for at lege, kun Byparken og her er der et stykke vej, hvis man bor på havnen som turist. Hvilke forældre sender deres børn op midt i byen til en legeplads uden opsyn, i en by de måske ikke kender?

Erik Schack, indehaver af Havnekiosken (ishuset), fortæller, at han dagligt har børn, der kommer og spørger efter legepladsen, og at han nu har lavet et kort, hvor han har afkrydset legepladsen i Byparken, så må guderne vide om børnene kan finde den.

Han fortæller videre: ”Hvorfor får man ikke slået græsset på Paradisjorden, det er meget højt, og det ser ikke særlig pænt ud, men et oplagt sted for børnene at lege, spille bold eller bare hygge sig, når der nu ikke er andre muligheder. Der er ingen steder på havnen, hvor sejlernes børn kan hygge sig, ikke en gang en mur de kan spille bold op ad – og så lige midt i højsæsonen”!

Frederikshavn kommune bruger for tiden mange penge på Palmestranden, som er blevet opgraderet med penge i anledning af fodbold cup. Men der er ikke en krone til Sæby Havn til forskønnelse og til glæde for byens turister! Alle campingpladser har hoppeborge, legepladser m.v. Sæby havn er også en form for campingplads, blot for sejlende turister, men her er der ikke så meget som en gynge til børnene.

2 kommentarer til “Børnenes legeplads på havnen er fjernet” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

2 kommentarer til “Børnenes legeplads på havnen er fjernet”

  • C.Christoffersen

    Jeg tror kommunen har ferie. For der bliver vist ikke slået græs nogen steder i byen lige nu. Man har nok sparet en afløser væk. Så det begynder at se lidt træls ud flere steder, og vi har faktisk mange turister på besøg lige nu.

  • Erik du har så evigt ret. Kan ikke forstår de politiker vi har valgt fra byen ikke snart tar bladet for munden. De må da ha en mening om den skæv vridning der er i kommunen. Eller har de fået mundkurv på.Tænker om det måske er nogle andre der skal sidde der efter næste valg.

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Børnenes legeplads på havnen er fjernet' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER