Skat!<br> – nu med dobbelt afgift….

Skat!
– nu med dobbelt afgift….

17. juli 2012 - kl. 9:47 - af

Ved en fejl er der udskrevet regninger to gange til bilejere, som i forvejen betaler via Nets. Det drejer sig om grøn ejer afgift og vægtafgift, hvor mellem 250.000 og 270.000 danskere, private og erhverv, har modtaget et helt unødvendigt papirindbetalingskort om vægtafgift i løbet af den sidste uge.

Orla Kristensen, kontorchef hos skat, fortæller at det drejer sig om en it fejl, hvor man er kommet til at lave et forkert filformat til Nets betalingsservice, og at man nu er ved at finde ud af, hvor mange der har modtaget brevet.

Han mener det vil koste skat mindst 200.000 kr. at udsende papirindbetalingskortene, selv om regningen burde have været større, men da de er storkunde hos Nets, forventer han de kan få en fornuftig aftale.

Folk der allerede skulle have indbetalt den ekstra opkrævning, får naturligvis deres penge tilbage. Det sker dog først i løbet af august.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Skat!
– nu med dobbelt afgift....'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER