Pas på din gasovn kan være livsfarlig!

Pas på din gasovn kan være livsfarlig!

16. juli 2012 - kl. 11:28 - af

Gasovne, som bærer navnet EPOL6200, kan give dødeligt stød, så har du et varmeapparat fra firmaet Lope skal du passe på, det skriver Politiken.

Ovnen bruges til bl.a. opvarmning i sommerhuse, fortelte og campingvogne og koster omkring 800 kroner.

EPOL6200 er solgt i Silvan og Bauhaus i perioden november 2010 til juli 2012, men sikkerhedsfejl gør, at brugere af ovnen kan få livsfarligt elektrisk stød af den.

Hos firmaet Lope er de kede af, at have solgt et farligt produkt, men salgsdirektør og medejer, Morten Nielsen siger, at de selvfølgelig har været uvidende om risikoen.

»Vi har faktisk en sikkerhedsgodkendelse fra vores leverandør på ovnen, men sikkerhedsstyrelsens test viser, at der er ændret på ovnen, efter den er blevet sikkerhedsgodkendt, og vi føler os godt og grundigt snydt«, siger han til Ritzau.

Den ovn Lope har solgt i Danmark er altså ikke den samme ovn, som den kinesiske producent har leveret sikkerhedsgodkendelse til..

Er man ejer af den pågældende gasovn, skal man undlade at bruge den og aflevere den tilbage til den forhandler, hvor den er købt.

”Der er heldigvis ikke sket skader ind til nu, men når den ikke lever op til sit sikkerhedscertifikat, skal den naturligvis trækkes tilbage”, siger Morten Nielsen og opfordre alle, der har købt en sådan ovn til at returnere den.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Pas på din gasovn kan være livsfarlig!' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger