Weekends musik på Torvet – irsk folkemusik, country og pop

Weekends musik på Torvet – irsk folkemusik, country og pop

14. juli 2012 - kl. 9:27 - af

I dag – lørdag den 14. juli er det The Highlanders, der indtager scenen på Torvet.

De har deres oprindelse i det Skotske Højland og består af Donnie MacDonald vokal og guitar og Allan Brand guitar, bas og kor. Donnie MacDonald med sit hjerte i den skotsk/irske folkemusik og Allan Brand indenfor country- og popmusikken.

Duoen tager udgangspunkt i folkemusikken, men spiller i højere grad uptempo og rytmiske arrangementer. Country og pop er også på repertoiret, når det populære band spiller op til en festlig dag.

Søndag den 15. kl. 11.30 er der dømt country, pop og rock i lange baner. Ivan Johnsen, kendt fra bands som “Jan, Ivan & Benno”, “Roadhouse” og “CMT’s”, er nu gået solo og har dannet sit eget band.

Ivan’s nye band består af håndplukkede musikere, som stilmæssigt passer godt ind i sammenhængen. Bassisten Dion “Disse” Egtved og trommeslageren Claus Daugaard var med i “Ivan Johnsen & De Store Poeter” som sidste år hittede med lvan’s første solo-cd, “De store poeter” og bl.a. kunne opleves i Go’Morgen Danmark på Tv2. Guitarist i denne sammenhæng er Jens Erik Møller, som mange vil nikke genkendende til som tidligere guitarist i countrybandet “Roger & Over” og senest i “Bamses Venner”. Jens Erik er hermed tilbage på den danske country- og rockscene med fuld power.

Glæd dig til en stor musikalsk oplevelse med dette band. Bagefter vil du sikkert, som hovedparten af dem, som allerede har stiftet bekendtskab med disse fire gutter, sige: “Ivan Johnsen – better than ever !”

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Weekends musik på Torvet – irsk folkemusik, country og pop' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger