Smuk flæsk til Julemærkehjemmene

Smuk flæsk til Julemærkehjemmene

14. juli 2012 - kl. 0:08 - af

Igen i år er der mulighed for at tage til SmukFest på første klasse i Danmarks Smukkeste Svinesti. Det er Danish Crown, der står bag, og i lighed med tidligere år sælges hytterne på lauritz.com. I år går alle penge fra salget til Julemærkehjemmene.

SmukFest bliver til smuk flæsk. I år er det 125 år siden 500 landmænd gik sammen og etablerede Danmarks første andelsslagteri – det, der i dag er verdens næststørste slagteri Danish Crown. Derfor bliver Baconbaren til Smuk Flæsk, og Svinestien får historisk præg Men de daglige overraskelser og den gode smag pilles der ikke ved.

– I løbet af de seneste ti år har den danske gris smidt 30 pct. af fedtet, og svinekød indgår i dag i rigtig mange opskrifter på mager mad. Som en af Europas store fødevareproducenter vil vi gerne være med til at bakke op om de initiativer, der findes for mennesker, som har brug for at lære nye madvaner. Derfor har vi valgt at støtte Julemærkehjemmene, fortæller Kommunikationsdirektør i Danish Crown Anne Villemoes.

Derfor gælder det i år om at være ekstra hurtig, hvis man skal have fat i en af de attraktive frilandshytter, der netop er blevet sat til salg hos Lauritz.com.
– Vi håber selvfølgelig, at rigtig mange mennesker har lyst til at deltage i auktionen. 2012 er noget helt specielt for Danish Crown, og igen i år tør jeg godt love en uforglemmelige oplevelse til de mennesker, der tager til festival på første klasse i en af vores svinehytter, siger kommunikationsdirektør i Danish Crown, Anne Villemoes.

Alle pengene fra de solgte svinehytter går ubeskåret til julemærkehjemmene i Danmark, der hvert år hjælper cirka 700 børn i alderen 6 -14 år til en bedre tilværelse.

Så skynd dig ind på laurits.com og giv dit bud på, hvad Danmarks smukkeste overnatning er værd og støt en god sag.

Gå til auktionen her

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Smuk flæsk til Julemærkehjemmene ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER