Skybrud i Sæby gav oversvømmelse flere steder

Skybrud i Sæby gav oversvømmelse flere steder

13. juli 2012 - kl. 15:04 - af

Gårsdagens skybrud skabte store problemer for bl.a. nogen af de
forretningsdrivende på gågaden i Sæby.

Ældre sæbynitter fortæller, at de aldrig i deres liv i Sæby har oplevet noget lignende. Det haglede, tordnede og regnede, så vandet løb som en flod ned i gennem hele gågaden.

Mange har sikkert vand i kælderen i dag og må konstatere at mange af deres ting er blevet ødelagt, og for de forretningsdrivende er det især et problem, da man jo først har opdaget de store vandmasser i kældrene her til morgen.

Lagere og opbevaringsrum står under vand, og det skal først pumpes ud, før man kan sætte affugter op. Men samtidig har det også gjort, at store dele af varelagrene er ødelagte, og meget kan ikke en gang sælges som ”vandskadevarer”, og så er det jo en ringe trøst, når man ved, det hele kan gentage sig i dag.

Er du også blevet overrasket over gårsdagens skybrud, så send en mail til info@saebyavis.dk

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Skybrud i Sæby gav oversvømmelse flere steder' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER