Kunstneren bag “Fruen fra havet” udstiller på Sæbygaard

Kunstneren bag “Fruen fra havet” udstiller på Sæbygaard

13. juli 2012 - kl. 0:52 - af

En bred vifte af kunstnere fra Nordjylland udstiller nu Sommerkunst på Sæbygaard.

Kunstneren bag ”Fruen fra havet”,  Marit Bente Norheim er tilbage i Sæby.

Det er lykkedes at samle 22 kunstnere fra ind og udland til en alsidig og flot Sommerudstilling på Sæbygaard.

Søndag d. 22. juli kl. 14 holdes der åben fernisering. Her vil Marit Bente Norheim holde åbningstalen. Hun udstiller nu den skulptur, der inspirerede hende til at lave ”Fruen fra Havet”, som siden 2001 har været byens vartegn på havnen i Sæby.

Nu skal Marit Bente Norheim´s  ”Hiding in the skirt” tage imod gæsterne i Slotsgården ved Rustikatårnet, der fører op til udstillingsloftet på Sæbygaard. Her vil man kunne se glaskunst, keramik, tekstilkunst, malerier og skulpturer af høj kvalitet.

Det er kunstnerne selv, der passer udstillingen helt frem til d. 19. august.

Åben hver dag fra 11-16 (mandag lukket) Der er gratis adgang til udstillingen.

Samtidig vil det være muligt at se hele Sæbygaard og at besøge Slotscaféen i Sydfløjen, hvor der er venlig service, og der serveres kaffe, te, forfriskninger og lækker hjemmebag.

Billedkunstnerne Erna Iversen og Elsebeth Poulsen fra Frederikshavn samt Hanne og Erik Salling fra Sæbygaards Venner står for udstillingen (På en kølig sommerdag vil det være muligt at låne lette plaids til bare skuldre)

Man vil kunne møde kunstnerne til ferniseringen d. 22. juli.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER