Café åbner i Retfærdigheden i Algade

Café åbner i Retfærdigheden i Algade

13. juli 2012 - kl. 15:36 - af

Aktiviteterne ved ”For Retfærdigheden” i den tidligere politistation og retsbygning i Algade bliver flere og flere. Nyeste tiltag er åbning af en café, som venneforeningen står bag.

En række frivillige har påtaget sig at stå for driften, så caféen i sommerperioden kan holde åbent kl. 13-16 alle ugens dage med undtagelse af søndag. Det vil så være muligt for besøgende, turister og andre at nyde en kop kaffe eller en kop te samt et stykke kage, når de kigger inden for i ”For Retfærdigheden”.

– Det er en stor glæde, at det nu ser ud til at være lykkedes at få etableret en café, så det er muligt at få en lille forfriskning, når man besøger de gamle, nyrenoverede bygninger,” udtaler formand for Retfærdighedens venneforening, Susanne Christiansen. Hun tilføjer, at venneforeningen fortsat meget gerne hører fra folk, der har lyst til at tage en tørn som frivillig hjælper i caféen eller i andre af venneforeningens aktiviteter.

Venneforeningen har en bestyrelse, der, ud over Susanne Christiansen som formand, udgøres af Anker Pedersen som næstformand. Dan George er kasserer og Grethe Christensen sekretær. Bestyrelsen består desuden af Bo Baake og Per Rye. Venneforeningen er godt på vej mod 100 medlemmer, og det er ligeledes muligt at tegne folkeaktier for økonomisk at støtte projektet.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Café åbner i Retfærdigheden i Algade ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER