Det blev til en dans på roser for Merete Møller

Det blev til en dans på roser for Merete Møller

12. juli 2012 - kl. 11:09 - af

Lørdag den 7. juli blev der afholdt rosendag hos havearkitekt Merete Møller på gården ”Kyllingborg”. Mellem 50 og 70 entusiastiske rosenelskende mennesker var mødt op, for at høre rosenbogs forfatter Ernst Jensen fra Ribe fortælle om roser og give gode råd om sundhed og pleje hos roser.

Dagens arrangement startede med konstituering af en nordjysk rosenkreds under Det Danske Rosenselskab, så nu kan også Nordjylland bryste sig af, at have en ny sammensat kredsledelse af en håndfuld entusiastiske rosenelskere.

”Rosenkreds Nordjylland har de sidste par år kørt på lavt blus, hvilket vi med dette arrangement vil starte på at gøre noget ved”, fortæller Merete Møller. Lokalkredsen bliver udover Merete Møller repræsenteret af Annette Lund Andersen fra Langholt, Vodskov og Annemarie Elisiussen fra Thorshøj, Østervrå.

Dagen sluttede med, at man ved selvsyn kunne gå rundt i Meretes have og se på roser af forskellige typer som bl.a. albaroser, portlandroser, moschata rose, slyngroser og buskroser. Specielt er det, at den berømte albarose ”Maxima” fra P.S. Krøyers maleri blomstrer netop nu.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Det blev til en dans på roser for Merete Møller' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER