Sørå Fodboldgolf forrygende fra start

Sørå Fodboldgolf forrygende fra start

11. juli 2012 - kl. 0:19 - af

Den nye fodboldgolfpark i Sørå syd for Voerså må i disse dage konstatere, at man er kommet rigtig godt fra start.

Allerede i slutningen af juni kunne indehaver, Mogens Brag konstatere, at målet for det første år var nået.  500 havde nemlig på daværende tidspunkt gæstet Sørå.

”Jeg er selvfølgelig utrolig glad for den interesse, der allerede har været, og det er endda inden den forventede højsæson i juli-august”, siger Mogens Brag.

De besøgende har mest været virksomheder på personaletur, polterabend og familiearrangementer. Men også faste brugere, der har købt sæsonkort til parken. Foreningerne i området har ligeledes taget godt imod aktiviteten og brugt det både som træning og som aktivitet forud for sociale arrangementer.

Det store spørgsmål for den nystartede virksomhed er nu, om turisterne i området også finder fodboldgolf interessant? Det er uden tvivl en vigtig målgruppe for mig. Men med det omskiftelige danske sommervejr er muligheden da absolut til stede. Aktiviteten egner sig jo perfekt til de dage, hvor stranden ikke er udflugtsmålet”, slutter Mogens Brag.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sørå Fodboldgolf forrygende fra start' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER