Flyvestation Aalborg: Redningsaktion på Sæby havn

Flyvestation Aalborg: Redningsaktion på Sæby havn

10. juli 2012 - kl. 13:38 - af

I forbindelse med årets event ”Kunsthåndværk og Smagsoplevelser”, som foregår den 21. og 22. juli, og som i år bliver afviklet på Sæby Torv, mod tidligere på Sæby Havn (læs evt. hvorfor på saebyAvis.dk i artiklen ”Kunsthåndværk og Smagsoplevelser”), vil der alligevel være aktivitet på havnen.

Her vil en redningsaktion blive gennemført med en af flyvevåbenets helikoptere fra Flyvestation Aalborg, og der bliver med garanti sus i sejlene, når den store helikopter flyver hen over havnen og pisker vandet op til stormstyrke. Samtidig dumpes en af redderne i vandet, og efter en lille rundflyvning vender helikopteren så tilbage, og viser hvordan den nødstedte i vandet bliver ”reddet”.

En opvisning, som hver gang er et stort tilløbsstykke.

Arrangementet foregår lørdag den 21. juli kl. 12.00.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Flyvestation Aalborg: Redningsaktion på Sæby havn' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER