Veteran-motorcykeltræf på Hedebo Camping

Veteran-motorcykeltræf på Hedebo Camping

9. juli 2012 - kl. 0:10 - af

Er du en af de heldige, som har valgt at bruge uge 29 hjemme i Sæby, så er der bestemt mulighed for at få en på opleveren tirsdag d. 17. juli.
Hedebo Camping slår dørene op for veteran motorcykeltræf kl. 19.00, der vil kunne opleves ikke mindre end ca. 300 smukke motorcykler på parkeringspladsen foran Hedebo – ja måske endnu flere afhængig af vejret.

Så er du til lyde og atmosfærde, som lugter langt væk af mandehørm, så skulle der være en god chance her. Vi reklamere ikke med arrangementet som sådan, fortæller Lejrchef Eric Bendt, for der er simpelthen så mange mennesker i forvejen så det kniber faktisk med at få plads til flere, hvilket vi selvfølgelig både er stolte af og glade for.

På pladsen vil der også være mulighed for at købe øl, vand og pølser, for som alle ved, uden mad og drikke du’r helten ikke.

Er du mere til biler, så skal du lige tøve en dags tid, for allerede onsdag d. 18. juli, skiftes motorcyklerne ud med Amerikaner- og klassiske biler, som ligeledes vil pryde pladsen foran Hedebo Camping.

Vel mødt!

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Veteran-motorcykeltræf på Hedebo Camping ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER