Så er tiden kommet til årets havnefest i Sæby

Så er tiden kommet til årets havnefest i Sæby

9. juli 2012 - kl. 13:30 - af

Havnefesten afholdes i dagene 13., 14. og 15. juli, og det er nu 17. år der under temaet ”Mad, Musik & Ferie” holdes fest på Sæby Havn.

I den inderste del af havnen mellem fiskehuse, værft og restauranter, skabes en intim, uforpligtende og hyggelig stemning, hvor såvel turister ”til vands og til lands” som lokalbefolkning, får nogle gode oplevelser.

Arrangører af arrangementet er Sæby Basketball Club og Sæby Rednings- og Bjærgelaug, og der vil som tidligere år være masser af spændende aktiviteter.

Der er Kræmmermarked, hvor ”næsten” alt kan købes, Tombola, masser af musik og underholdning både for børn og voksne.

Weekendens program kommer i store træk til at se således ud:
Weekendens havnefest starter fredag kl. 16.00 når ”Ibsens Kapel” spiller ombord på det gode skib ”Kaperen”, og der er velkomst ved formanden for havnefestudvalget Svend Hansen. Herefter åbner stadepladser og handelsboder. Kl. 16.30-19.00 spiller ”Ibsens Kapel” bag havnekontoret, kl. 17.00 er der spisning i det store festtelt ”Mor Karen” fra Syvsten Kro serverer ”Svinemørbrad i champignonsauce”. Spis hvad du kan for kun 65,00 kr. og kl. 19.00-01.00 spiller ”Curli Light” op til dans i det Store Festtelt.

Lørdagens program byder kl. 8 på gratis rundstykker til de morgenfriske i det store festtelt, her er det Sæby Handelsstandsforening der er vært. Kl. 10 åbner stadepladser og handelsboder og kl. 11.00-13.00 Sildebord m.m. i det store festtelt. Spis hvad du kan for kun 45,00 kr. Kl. 12.00-14.30 Irsk folkemusik ved ”Billy Mac Loughlin” bag havnekontoret og kl. 14.00-17.00 er der div. underholdning for børn. Kl. 14.30-17.30 ”Aaen-Krøldrups kvartet” spiller glad jazz-musik, bag havnekontoret. Kl. 17.00 spisning i festteltet, ”Mor Karen” fra Syvsten Kro serverer ”Svinekam stegt som vildt”. Spis hvad du kan for kun 65,- kr. og kl. 19.00-01.00 spiller ”De Lune Jyder” god dansemusik i det store festtelt.

Programmet slutter søndag, men fra kl. 10 er stadepladser og handelsboder igen åbne og kl. 13.00 til 16.00 spiller ”Kaejlaenders” bag havnekontoret.
Havnefesten slutter søndag kl. 17.00

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Så er tiden kommet til årets havnefest i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger