Gammel Sæby-dreng nærmer sig OL-kravet i kuglestød

Gammel Sæby-dreng nærmer sig OL-kravet i kuglestød

8. juli 2012 - kl. 15:05 - af

Kim Christensen, som har fået sin atletik-opdragelse i SIK 80 i Sæby, har sikret sig adgang til OL i 11. time, skriver TV2Nord.
Da Kim Christensen i fredags opnåede en flot tredjeplads i et internationalt stævne i Paris, var tidsfristen for kvalifikation til OL udløbet, så det var i sidste kvarter. Resultatet betød dog, at Kim Christensen har fået dispensation og dermed bliver dansk atlet nummer 113, som er udtaget til OL i London.

Ved Diamond League-stævnet i Paris kastede han 20,02 meter, hvilket er to centimeter længere end kvalifikationskravet.

Kim Christensens stød på 20,02 meter gav ham en tredjeplads ved Diamond League-stævnet, og det er identisk med den længde, som gav adgang til kuglestødsfinalen ved det seneste OL i Beijing.

”Kim leverede et rigtig flot resultat, selvom han var under stort pres. Dette berettiger ham til at deltage ved OL. Derfor indstillede jeg til bestyrelsen, at han skulle have en dispensation. Jeg ser frem til at følge Kim i London,” siger Jesper Frigast Larsen OL/Elitechef i DIF og chef de mission for det danske OL-hold.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Gammel Sæby-dreng nærmer sig OL-kravet i kuglestød' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER