Ny ejer af Den blå giraf <br>i Sæby

Ny ejer af Den blå giraf
i Sæby

7. juli 2012 - kl. 11:18 - af

Børnetøjsforretningen Den blå giraf i Sæby får ny ejer den 1. august. Ejeren hedder Monica Kjær Nielsen og er bosiddende i Sæby. ”At bliver ejer af en børnetøjsforretningen i Sæby blev lidt af en tilfældighed for mig. Da jeg har arbejdet som pædagog i flere år, trængte jeg til nye udfordringer og så kom muligheden for at prøve noget andet. Jeg er selv vokset op i en familie, hvor min far har været selvstændig hele livet. Og min mand driver tilmed selvstændig virksomhed i dag, så helt nyt er det dog ikke for mig. Samtidig har vi to små børn, så på baggrund af dem og mit pædagogiske arbejde har jeg stort kendskab til børnetøj. Jeg ser frem til at møde en masse kunder gamle som nye, og håber I vil tage godt imod mig. Jeg ved, at den nuværende ejer allerede har skabt en stor kundekreds, så derfor vil jeg fortsat forhandle de samme mærker og med tiden skabe nye tiltag for at udvikle Den blå giraf. Jeg har valgt først at åbne dørene fredag den 3. august for at være helt klar til at yde en optimal service over for alle kunderne. Den dag er der tilmed Open by Night, og derfor vil der komme en masse gode tilbud i butikken samt på gaden. Der vil også komme underholdning for børnene om aftenen, så kom og gør en god handel sammen med dine børn”, siger den nye ejer Monica Kjær Nielsen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ny ejer af Den blå giraf
i Sæby'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER