REMA 1000 Sæby udvider åbningstiderne

REMA 1000 Sæby udvider åbningstiderne

6. juli 2012 - kl. 0:04 - af

Butikken udvider sine åbningstider, så man fremover kan gå på indkøb fra kl. 8 om morgenen og helt indtil kl. 21 om aftenen. De nye åbningstider gælder alle ugens dage og træder i kraft omgående.

– Vi ser frem til, de nye åbningstider – ikke mindst fordi vi ved, hvor stor en hjælp det er for mange familier, at de kan handle sent eller på søndage, hvor der er ro på. Det giver meget mere fleksibilitet til familier og andre handlende, som pga. en travl hverdag ikke altid kan nå at gøre sin indkøb inden for de gængse åbningstider, siger købmand i REMA 1000 Christian Madsen

Mere åbent, mindre stress
Købmand Christian Madsen er glad for de nye åbningstider, fordi det giver de handlende langt bedre muligheder for at få familielogistikken til at gå op. Købmanden forudser, at kunderne vil benytte sig af de udvidede åbningstider til at handle på tidspunkter, hvor der er knapt så travlt.

– Jeg tror, at de flere åbne timer fordelt over hele ugen giver mindre stress – både for de handlende og for personalet. Det skulle gerne give en endnu bedre indkøbsoplevelse, slutter købmand Christian Madsen.

Om REMA 1000
REMA 1000 er en landsdækkende discountkæde med fokus på kvalitet til lave priser. Under overskriften Discount med holdning arbejder REMA 1000 ud fra det tankesæt, at det er muligt at have en klar holdning til varernes kvalitet samtidig med, at varerne sælges til discountpris. Blandt REMA 1000’s mærkesager er kampen mod madspild, samarbejdet med Kræftens Bekæmpelse og udviklingen af økologien i samarbejde med Gram Slot. REMA 1000 er medlem af Dansk Initiativ for Etisk Handel og har flere fairtrade mærkede varer i sortimentet. Som den eneste kæde herhjemme har REMA 1000 en målsætning om at indføre 100 % certificeret palmeolie i kædens egne varer inden udgangen af 2015. REMA 1000’s butikker er drevet efter en franchisemodel med selvstændige, lokalkendte købmænd i spidsen for den enkelte butik. REMA 1000 har i alt 223 butikker fordelt over hele landet (juni 2012).

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'REMA 1000 Sæby udvider åbningstiderne' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER