
Stegt flæsk med persillesovs – det kan altid spises!
5. juli 2012 - kl. 2:03 - af Henrik Christensen (web-redaktør)
Så blev det onsdag den 4. juli, den dag dame- og mandeklubben på Sæby Ældrecenter spiste stegt flæsk, persillesovs og rødbeder.
Sådan ca. en kvart over 11 begynder man at indfinde sig, finder en plads ved det lange bord, og kl. halv tolv er alle bænket.
Bordet er flot pyntet med blå kornblomster og røde servietter, så nu kan Hanne, Kurt og pigerne begynde serveringen. Først serveres drikkevarerne, så alle har noget i glasset til at skåle med. Derefter serveres maden.
Nu kan alle få lige så mange stykker flæsk, som de har lyst til og kan spise. Serveringen anden gang er en gentagelse fra første gang.
Inden man begynder er der altid en fællessang: ”Dagen i dag er din min ven”.
Efter spisningen er der kaffe og småkager. Så sluttes der af med en fællessang: ”Lev dit liv medens du har det”.
Og så en enkelt snaps til at gå hjem på. Nu er alle klar til en middagslur.
Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.
Anbefal artiklen via e-mail
Email en kopi af 'Stegt flæsk med persillesovs – det kan altid spises!' til en bekendt