Sommerferien er indledt på Hørby Efterskole

Sommerferien er indledt på Hørby Efterskole

3. juli 2012 - kl. 0:04 - af

Der er sommerstilhed på Hørby Efterskole efter, at eleverne fra skoleåret 2011/12 lørdag den 30. juni rejste hjem efter 42 ugers efterskoleliv.
Skoleåret blev på traditionel vis afsluttet med fællestur ud af huset, hvor skolen i lighed med sidste år var en tur i Rønde, mens det sidste døgn inden hjemrejsen blev markeret hjemme i Hørby med afslutningsfest, underholdning, dans – og endelig den officielle dimissionsfest lørdag den 30. juni.
I løbet af de sidste intense afslutningsdøgn kommer mange følelser, stemninger og minder frem, som man for sidste gang skal gennemleve sammen med efterskolevennerne og ved afslutningsfesten fredag den 29. juni var det især sangene fra årets musical ‘Muren’, der fik lov at lyde fra scenen en sidste gang.
Hørby Efterskole modtager nyt elevhold søndag den 12. august, og i den mellemliggende periode skal skolen gøres klar til atter et skoleår, ligesom byggeriet af ny dramasal også løber hen over sommerperioden. Som noget nyt afvikler Hørby Efterskole over nogle dage i uge 27 en musikcamp i samarbejde med Musikskolen i Frederikshavn Kommune, hvor ca. 35 musikelever besøger skolen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sommerferien er indledt på Hørby Efterskole ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER