Skoleudflugt til Klostergydens Fisk i høj sol

Skoleudflugt til Klostergydens Fisk i høj sol

2. juli 2012 - kl. 9:32 - af

Samtlige elever fra Hørby-Dybvad Skoles afdeling i Hørby var på skoleårets næstsidste dag – torsdag den 28. juni – inviteret på besøg hos Klostergydens Fisk i Sæby, hvor indehaver Helene Aaen havde budt på såvel masser af smagsprøver på forretningens lækre fiskeretter, samt på et spændende oplæg.

I det fantastiske solskinsvejr gik turen også til Sæby strand, hvor der på den vellykkede klasselærerdag var tid til at nyde omgivelserne og den medbragte madpakke inden de godt 100 elever returnerede med bus til Hørby og den forestående sommerferie.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Skoleudflugt til Klostergydens Fisk i høj sol ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER