Stafet for Livet – 305.000 kr. til Kræftens Bekæmpelse

Stafet for Livet – 305.000 kr. til Kræftens Bekæmpelse

1. juli 2012 - kl. 0:02 - af

Resultatet af ”Stafet for livet” på Knivholt i Frederikshavn den 16.-17.juni er nu gjort op, og det endte i et overskud på 305.000 kr. til Kræftens Bekæmpelses arbejde.

”Udover en fantastisk weekend med masser af hyggeligt samvær, og hvor mange deltagere trod-sede vejret og holdt stafetten i gang i 24 timer, er det utroligt dejligt, at hele indsatsen munder ud i, at vi fra Stafet for Livet i Frederikshavn kan sende så stort et beløb videre til Kræftens Bekæmpelses vigtige arbejde” siger formand for styregruppen, Aase Lindbøgh Nielsen, som fortsætter: ”Det er dog kun muligt fordi, – mange firmaer og privatpersoner har støttet stafetten med penge og naturalier, – en bred kreds af frivillige lægger stor arbejdskraft i arrangementet– og ikke mindst de mange deltagere, der alle hver på deres måde i fællesskab har bidraget til det flotte resultat, og det er arrangørerne meget taknemlige for.”

I 2013 holdes Stafet for Livet i Frederikshavn i weekenden den 15.-16. juni, og det bliver igen Knivholt, som danner ramme om arrangementet.

En kommentar til “Stafet for Livet – 305.000 kr. til Kræftens Bekæmpelse” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Stafet for Livet – 305.000 kr. til Kræftens Bekæmpelse”

  • Conny Holm Egeborg

    Det var et rigtig dejligt døgn på Knivholt. Masser af smil, glade mennesker, latter, tårer, torden, regn og vabler. Vi er helt klar til at være med igen næste år. Kom gerne og deltag på vores hold. “Os fra Sæby.”

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Stafet for Livet – 305.000 kr. til Kræftens Bekæmpelse' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger