Blev de to drenge truet til at begå røveri?

Blev de to drenge truet til at begå røveri?

1. juli 2012 - kl. 20:04 - af

Yderligere to lokale mænd på 19 år blev søndag eftermiddag anholdt i forbindelse med røveriet mod Susies Diner på Strandvejen. De er mistænkt for at have truet de to unge drenge fra Sæby til at begå røveriet mod grillbaren lørdag aften, hvor udbyttet blev på ca. 2.000 kr.

Søndag eftermiddag var de to 19-årige til afhøring hos Nordjyllands politi, men de nægtede begge at udtale sig, og vil blive fremstillet i grundlovsforhør mandag, hvor politiet vil kræve dem varetægtsfængslet.

Politiet mener, at de to 19-årige har truet de to unge drenge på 13 og 15 år til at begå væbnet røveri mod Susies Diner, og de vil derfor blive sigtet for trusler og medvirkende til røveriet.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Blev de to drenge truet til at begå røveri?' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER