Hørby Kirkekor til korstævne i Aalborg

Hørby Kirkekor til korstævne i Aalborg

30. juni 2012 - kl. 8:22 - af

I dag drager disse friske piger fra Hørby Kirkekor til et stort korstævne i Aalborg. Det er Folkekirkens Ungdomskor, der står bag stævnet. Der venter de syv piger en kæmpe musikoplevelse, når de skal synge sammen med 650 andre børn og unge. De har øvet og øvet og især de store korværker skrevet specielt til stævnet, har været en udfordring, men flot bliver det!

Den store koncert kan opleves i Nordkraft, Aalborg tirsdag den 3. juli kl. 19.00. Inden da har koret også sunget i Aaby Kirke søndag formiddag og Vor Frue Kirke mandag aften. Udover at synge bliver der på stævnet også tid til aftener med underholdning, bytur og leg og grin i DGI-huset i Nordkraft.

Med sig har de syv piger: Melanie, Winnie, Katrine, Amalie, Marie, Emmelie og Anna deres korleder Anette Bilde Jacobsen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Hørby Kirkekor til korstævne i Aalborg' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER