Flere hyggelige musikoplevelser på Sæby Havn

Flere hyggelige musikoplevelser på Sæby Havn

30. juni 2012 - kl. 0:59 - af

Volstrup Harmonikaklub underholder og gentager succesen fra sidste mandag, ved igen at spille på Sæby Havn ved Havnekontoret mandag den 2. juli kl. 19.00 til 20.30. Mange turister og lokale lyttede til deres arrangement i mandags. Så derfor håber de på lige så stor en opbakning på mandag, da det er med til at få lidt havnemiljø en sommeraften i Sæby, hvor turisterne er kommet til byen og lystbådene ligger ved kajen.

Hvis det regner, vil arrangementet blive aflyst.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Flere hyggelige musikoplevelser på Sæby Havn ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER