Sommer-gudstjeneste på havnen i Sæby

Sommer-gudstjeneste på havnen i Sæby

29. juni 2012 - kl. 12:00 - af

To gange i løbet af sommeren flytter Sæby Baptistkirke sin gudstjeneste udendørs. Første gang bliver en havnegudstjeneste på pladsen ved ”Fruen fra Havet”, den første søndag i juli. Og næste gang bliver en strandgudstjeneste i august.

Det er nu fjerde år, at Baptistkirken står for en havnegudstjeneste, og næsten alle vejrtyper har været præsenteret. I år håbes der naturligvis på en dejlig, lun sommeraften. Men uanset vejret, har gudstjenesterne på havnen hvert år været gode anledninger, som både turister og fastboende har deltaget i. I år bliver der bl.a. sang af de tre musikalske søskende i trioen ”A Capella” og prædiken ved Bente Højris, der siger om gudstjenesten: ”Jesus holdt de fleste af sine gudstjenester i det fri. For mange er det lettere at deltage i sådan en gudstjeneste, i stedet for at skulle gå ind i et rum, som man måske ikke er helt fortrolig med.”

Efter gudstjenesten, der bliver med megen sang og musik, er der mulighed for at deltage i den traditionelle nedspilning af flaget på Sæby havn.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sommer-gudstjeneste på havnen i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER