Sæby Skjold’s U-15 drenge er i semifinalen om JM

Sæby Skjold’s U-15 drenge er i semifinalen om JM

26. juni 2012 - kl. 13:15 - af

Mandag aften spillede Sæby Skjold’s talentfulde U-15 drenge 2 kredskampe om det jyske mesterskab i a-rækken.

Efter at have slået Dronninglund 4-0 i den første runde i lørdags, var drengene så heldige at have hjemmebane på Sparekassen Vendsyssel Arena mandag aften i runde 2 mod Aalborg Chang.

Turneringen er bygget sådan op, at hvis de vandt denne kamp, skulle næste runde, kvartfinalen, spilles samme aften, så der var lagt op til en hård og spændende aften for holdet.

Den første kamp mod Aalborg Chang, var en forholdsvis nem kamp. Skiold sad på modstanderne fra start, og spillede bolden godt rundt i kombinationer a la Spaniens landshold og efter kort tid scorede Skold til 1-0 ved Morten Honore, og i starten af anden halvleg bragte Skiold sig foran med 2-0 ved Job Biak. En flot kamp af drengene, hvor det eneste negative var, at 2 af spillerne blev skadet, hvilket var noget af en bet, da de en halv time senere skulle spille kvartfinale mod Struer.

Struer havde samtidig med Skjold’s kamp, besejret HIF/OGF med 2-1 og havde også kun en halv time at restituere sig i, så der var lagt op til en hård kamp.

Struer havde nogle store, fysisk stærke spillere, og Skiold skulle virkelig kæmpe hårdt for hver meter på banen. De startede dog stærkt op og spillede deres sædvanlig gode shortpassingspil og fik de store Struer spillere ud at løbe en del, og kort inde i kampen kunne Victor Mørk score til 1-0 til Skiold efter klumpspil inde foran mål.

Herefter bølgede kampen lidt frem og tilbage, stadigvæk med Skjold i kontrol og efter ca. 20 minutter scorede Job Biak sit andet mål for dagen, og drengene kunne gå til pausen med en solid 2-0 føring troede de, men 1 minut før tid slog Struer til på et hjørne og fik raget bolden ind til reducering til 1-2.

Det var noget af en kold afvasker for Skjold drengene, der var begyndt at hænge lidt, kræfterne var ved at være udtømte, og der var ikke rigtig nogen udskiftningsmuligheder på grund af skader.

Det så lidt sort ud, men Skjold kom ok ud til anden halvleg og havde et par muligheder, inden Struer pludselig ud af ingenting fik udlignet til 2-2 på en omstilling.

På dette tidspunkt blev der gravet dybt i de sidste ressourcer, og Sæby havde 2 store chancer for at lukke kampen ved Anders Høst, som desværre blev brændt.

Men nu var Struer spillerne også ved at være godt trætte, efter at have fået 2, 10 minutters udvisninger. Skiold var igen i teten, og pludselig rykkede Christopher Nødgaard sig fri udenfor feltet, og lagde en giftig bold mod Struers mål. Bolden får lov til at passere venner og fjender og sejler i mål til en fortjent sejr på 3-2 til Skiold.

Der var selvfølgelig højt humør efter kampen, semifinalen skal spilles på udebane i morgen. Der er afgang i bus fra Sparekassen Vendsyssel Arena kl. 15.30 for interesserede!!

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby Skjold's U-15 drenge er i semifinalen om JM' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER