To nye butikker åbner i det gamle sømandshjem

To nye butikker åbner i det gamle sømandshjem

25. juni 2012 - kl. 6:40 - af

1. juli 2012 åbner outlet butikken VANDKANTEN i Sæby. Butikken er beliggende i smukke lokaler i det gamle Sømandshjem på Sæby havn helt ned til havnen og havet, butikken er omkring 100 kvm.

I foråret 2013 bliver varerne byttet ud og vi åbner CRUISE by Ilse Jacobsen.

Livsstilsvirksomheden Ilse Jacobsen Hornbæk er et nyt mærke til fritidssejlere og cruisenydere, og kommer til at bære navnet Cruise by Ilse Jacobsen.

Som fritidssejler har man valgt en aktiv livsstil, men med individuelle fysiske udfordringer og behov. Derfor er der store forventninger til tøj, sko og tilbehør. Vigtigt er det at kunne holde sig tør og varm, men lige så vigtig er også stil og image.

CRUISE by Ilse Jacobsen tilbyder et bredt sortiment, der passer til sejlerlivet. Dette inkluderer regnfrakker, gummistøvler, regnslag, anorakker, vindtætte frakker og veste, badedragter, bikini og badeshorts, sko med hvide såler og riller, store og små sportstasker af slidstærkt materiale samt regntæt mobilholder.

Udgangspunktet for kollektionen er, at det skal være funktionelt og praktisk, men den personlige stil har stor betydning, og derfor er der lagt vægt på det stilrene, det luksuriøse og moderigtige farver og trends. Alt sammen i en høj kvalitet.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'To nye butikker åbner i det gamle sømandshjem' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER