En købmand i Sæby giver snart op!….

En købmand i Sæby giver snart op!….

25. juni 2012 - kl. 0:27 - af

Hos Spar Torvet i Sæby sker der hver dag adskillige tyverier fra forretningens gård.
Købmand Jette Kjeldsen fortæller: ”Tit når vi møder om morgenen, er der fra natleveringerne stjålet brød, frugt og grønt m.m. Kasserne er ødelagte, og varerne er tit smidt rundt omkring, så ud over prisen for det der er stjålet, skal vi også bruge tid på at rydde op.
I åbningstiden er der indenfor den sidste måned forsvundet adskillige øl, emballage, vin, spiritus, masser af blomster, og selvfølgelig forsvinder der også noget, som vi ikke opdager, og alt sammen fra gården.
Mit problem er, at jeg ikke har lagerplads nok, til en stadig stigende omsætning, men gården bag Spar Torvet tilhører dog mit lejemål.
Jeg har spurgt udlejer Rode Andreasen om overdækning/forbedrede lagermuligheder, men sådanne ting tager tid.
Jeg ser umiddelbart ikke andre muligheder nu, end jeg må til at forøge min overvågning, som vil koste mig mellem 10 og 15.000 kr., og jeg ville da hellere bruge pengene til forbedringer i butikken.
Ud over at det koster mig penge, koster det mig også tid, og jeg må indrømme, at den tid jeg hver dag må bruge på dette, kunne jeg godt bruge til noget andet. Jeg knokler i forvejen masser af timer i Spar Torvet, men at andre mennesker ikke har respekt for andre folk og deres ting, det har jeg meget svært ved at acceptere”.

Har noget set eller hørt noget, som muligvis kan være med til at stoppe disse tyverier, kan man sende en mail til Spar Torvet saeby.gronnegade@spar.dk eller spardame@turbopost.dk

5 kommentarer til “En købmand i Sæby giver snart op!….” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

5 kommentarer til “En købmand i Sæby giver snart op!….”

 • C.Christoffersen

  Dem som ikke kan finde ud af, hvad der er “dit og mit” burde rigtig skamme sig.
  Nu har vi en rigtig fin købmandsbutik i midtbyen, til glæde for alle, og ikke mindst de ældre beboer, som derved har nemt ved at handle. Tænk jer nu lidt om, for i er i gang med at ødelægge det for alle vi andre. KØB nu jeres varer i stedet for. Det er der også en vis stolthed i at kan, og så kan i sidde med en ren samvittighed, uden at tænke på hvornår lovens lange arm får fat i jer. For det gør han på et tidspunkt.

 • Arne Severinsen

  Vi kan købe meget billig sporingsudstyr, brug det og det viser vej til de stjålne varer.

 • Jeg bor i gården, bag Bella Firenze, og jeg ser tit et par, der render op og ned med øl, kvinden stjæler blomster fra ude foran forretningen – det ved jeg så med sikkerhed, da hun har sagt det til en af mine veninder -, som hun ser tager med hjem, og pakker ind i det der blanke ”plastic”(ved ikke helt hvad det hedder), og så går rundt og sælger det til beboerne h bygningen, og siger at det går til et godt formål, men det går kun til dems

 • Undskyld, forsættes – dem selv! Jeg kan sidde og kigge på det hele fra min terrasse. Jeg har flere gange set hende stå på hjørnet af forretningen, og vente til der ikke var nogen, og så derefter gå hjem. Jeg synes det er så…. Ja, ved slet ikke hvad jeg skal kalde det. Folk burde være glade for, at vi har sådan en forretning midt i byen, og burde betale fuld pris for alt. Håber i finder ud af noget der nede.

 • torben tittussen

  jeg kan da ikk forstå hvordan den bedste komi skal behandles på den måde holder ørene åbne

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'En købmand i Sæby giver snart op!....' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER