Store navne på Sæby Bibliotek til efteråret

Store navne på Sæby Bibliotek til efteråret

23. juni 2012 - kl. 8:01 - af

Dette efterår har Sæby Bibliotek valgt at satse på tre store hovednavne til
efterårsprogrammet.
De skyder sæsonen i gang med Camilla Framnes fra de unge mødre, som fortæller om sit store vægttab. Dette gør hun 18. september kl. 19.00.

I oktober får de besøg af to store navne. 2. oktober kl. 19.00 besøger Trine Villemann biblioteket, med sit debatforedrag ”Livet bag Amalienborgs mure”. Trine Villemann er kendt fra TV, hvor hun flittigt og ofte taler kærligt/kritisk om det danske kongehus og monarkiet, baseret på hendes viden som hendes mange år som journalist bl.a. hos Se & Hør. Kun en uge senere, nærmere bestemt onsdag den 10. oktober kl. 19.00 er det så Olsen ”Den skaldede kok” der kommer på besøg, som de fleste sikkert også kender fra Tv, som den store, madglade tv-kok. Olsen har tabt sig voldsomt efter en gastric bypass operation, og sammen med diætist Stine Junge Albrechtsen besøger han biblioteket, for at fortælle om sine oplevelser i forbindelse med at få en gastric bypass operation.

Ud over disse tre hovednavne får biblioteket besøg af mange andre spændende foredragsholdere – så følg med når bibliotekets efterårsprogram kommer på gaden. Eller ring til Merete Trap, Sæby Bibliotek 98459300 for mere information om arrangementerne.

Det bliver et spændende efterår!

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Store navne på Sæby Bibliotek til efteråret' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER