Skuespilleren Karsten Jansfort besøger Sæbygaard

Skuespilleren Karsten Jansfort besøger Sæbygaard

23. juni 2012 - kl. 0:48 - af

Frederikshavn Teaterforening gentager, efter utallige opfordringer, en tidligere succes, nemlig et foredrag med fokus på noget vi har så svært ved at tale om. Demens – det rammer alle andre ikke os – tror vi!

Vi er utroligt glade for at Karsten Jansfort igen vil komme på besøg, og gøre en forskel i relation til at give demente en mere nærværende hverdag – hvor de ikke sættes i en forkert bås, udtaler formand Betty Rode.

Kom og hør en gribende beretning om en søns helt tætte forhold til en far med demens.

Skuespilleren Karsten Jansfort besøger Sæbygård Slot fredag den fredag den21/9-2012 kl. 14,30-16,00 i de smukke omgivelser og den intime stemning – vil Karsten Jansfort sætte ord på det at have et dement familiemedlem.

Karsten Jansfort lægger i sin beretning vægt på, at vi skal huske at tale sammen mens tid er – GRIB NUET  – få tingene sagt, vær sikker på at kommunikere mens alle parter kan og evner at være en del af en beslutning, der får betydning for mange.

Tal om det der er svært!
Vær med til at sikre åbenhed om en sygdom, der har haft tendens til at være tabubelagt, åbenhed om en sygdom der ikke er mange der ved ret meget om, åbenhed er nøgleordet i forhold til at give sig selv lov til at blive forstået og ikke misforstået.

Der skal træffes svære valg, der skal træffes valg der ikke kun er til gavn for den demente – men så sandelig også for de nærmeste pårørende.

Hav mod til at vise, at du tager ansvar og tør være en del af den bevægelse der fremover ikke skal lægge låg på demenssygdom – det smitter ikke og det er en sygdom man kan ”risikere” at leve længe med, så lev med den syge og sygdommen med hjælp fra de fantastiske ressourcepersoner der findes i hjemmepleje og i form af demenskoordinatorer, udtaler Karsten Jansfort.

Og sidst men ikke mindst hav fortsat respekt for den sygdomsramte og vær ydmyg i forhold til de valg I træffer. Men kom og hør foredraget – vi siger på gensyn!

Der er kun plads til 120 gæster – så det bliver efter 1. mølle princip.

Billetter købes via, www.frederikshavnteaterforening.dk eller  www.detmusiskehus.dk og koster kun kr. 75,- incl. kaffe og kage.

Grib Nuet – Foredrag om Demens

Fredag den 21. september 2012 14.30 -16,00

Sæbygård Slot, Riddersalen

Sæbygårdvej 49,9300 Sæby

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af ' Skuespilleren Karsten Jansfort besøger Sæbygaard' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER