Sæby Handelsstandsforening åbner egen hjemmeside

Sæby Handelsstandsforening åbner egen hjemmeside

20. juni 2012 - kl. 0:06 - af

Efter forårets udskiftning i Sæby Handelsstandsforenings bestyrelse, valgte bestyrelsen at sadle om, når det gælder markedsføring af foreningen. Det er indlysende for enhver, at meget i dag foregår ved computeren. Derfor var det også en enig bestyrelse, der besluttede, at Handelsstandsforeningen igen skulle præsenteres på nettet via egen hjemmeside.

Tidligere har Handelsstanden været lagt under turistbureauets side, og er på den måde blevet markedsført blandt de turister, der kiggede der forbi, men nu foregår denne information direkte på www.Saeby-Handel.dk. Derudover har foreningen oprettet en side på Facebook, hvor man kan “Synes godt om”, og derved holde sig opdateret med hvad der sker I byen.

På den nye side kan man finde oplysninger om bl.a. kommende aktiviteter, nyheder fra foreningens bestyrelse, busplan for trafik til og fra Sæby samt meget mere. Så kort sagt en rundtur i Sæby på mange måder også visuelt, da man på siden kan komme rundt I byens gader og se hvilke butikker, der er, samt hvor hyggelig en by vi har.

Bestyrelsen er meget tilfredse med den nye side, som er kommet online onsdag, og det er da også deres håb, at lokale samt turister vil bruge siden som et opslagsværk til rigtig mange nyttige informationer, ligesom de forretningsdrivende i byen, her kan holde sig orienteret om det der rør sig, samt ændringer og andre aftaler, der kunne have deres interesse.

Hvis du vil “synes godt om” Sæby Handelsstandsforening, kan dette link bruges:

http://www.facebook.com/SaebyHandelsstandsforening

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby Handelsstandsforening åbner egen hjemmeside' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER