Midsommer på Sæbygaard Slot i Sæby

Midsommer på Sæbygaard Slot i Sæby

20. juni 2012 - kl. 11:14 - af

Traditionen tro vil Sæbygård Slot danne ramme om en midsommerfest sankthansaften, lørdag en den 23. juni.

Aftenen indledes kl. 20 med et fællessang-arrangement i den hyggelige slotskælder. Det sker med Birthe og Reinhardt Frahm samt Vibeke Brynje som forsangere og Bjørn Lundby ved pianoet. Programmet vil byde på nogle af gamle danske sommersange. De fire vil desuden ind imellem underholde med egne indslag. Under arrangementet kan der købes et glas slotsvin og andre forfriskninger.

Efter optakten i slotskælderen bevæger alle sig over i Ådalen, hvor båltalen vil blive holdt kl. ca. 21.40 af formanden for Frederikshavn Byråds Kultur- og Fritidsudvalg, Mogens Brag. Der sluttes af med midsommervisen.

Alle er hjertelig velkommen, og der er gratis adgang til hele arrangementet.

Arrangøren, Sæbygaards Venner, håber igen i år på god tilslutning til det traditionsrige arrangement.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Midsommer på Sæbygaard Slot i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER