Bimse og Bamse viser vej til Sæby

Bimse og Bamse viser vej til Sæby

20. juni 2012 - kl. 6:01 - af

På motorvej E45 i nordgående retning, kan man finde store skilte, der henviser til mange forskellige attraktioner i Nordjylland, men ingen der fortæller, hvorfor man skal besøge hyggelige Sæby.

Derfor har bestyrelsen i Sæby Handelsstandsforening nu taget sagen i egen hånd og fået opsat et stort banner på 2 x 3,90 meter, der sammen med bamserne Bimse og Bamse, skal få forbipasserende turister til at aflægge Sæby et besøg, inden turen går videre nordpå.

Handelsstandsforeningen mener ikke, at det kan være rimeligt, at man fra amtet ”reklamere” for alverdens turistattraktioner i Vendsyssel, men glemmer en by som Sæby med så mange muligheder, og hvor både havnen, Fruen ved Havet, Nellemanns Have, museer, gallerier og mange andre attraktioner i mange år har tiltrukket turister fra mange forskellige nationer.

Derfor har de nu taget dette initiativ – så velkommen til Sæby!

2 kommentarer til “Bimse og Bamse viser vej til Sæby” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

2 kommentarer til “Bimse og Bamse viser vej til Sæby”

  • Poul Sørensen

    Godt Sæby Handelsstands Forening.
    For der er nogen i systemet der har glemt Sæby

  • Godt vi har en Handelstands Forening der vil gøre reklame for vores dejlige by når andre ikke vil…. ønsker alle en god sommer…

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Bimse og Bamse viser vej til Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER