Sæbygarden gav koncert på Sæby Torv

Sæbygarden gav koncert på Sæby Torv

19. juni 2012 - kl. 5:10 - af

I skønt, solrigt sommervejr gav Sæbygardens 45 personers store harmoniorkester og dansepiger 2 x 45 minutters koncert på Sæby Torv.

Sæbygarden var glade for atter at kunne spille den glade rytmiske musik, som orkestret er så kendt for. Og masser af mennesker var mødt frem på Torvet til musikken og for at følge starten på klovneløbets start kl. 12.00. En rigtig god sag til indsamling af midler til hospitalsklovne.

En af grundene til Sæbygardens optræden, var dels den forestående varme sommer. Men ligeledes at Sæbygarden på fredag i næste uge rejser til International Musikfestival i den tyske Bad Bramstedt.

Her skal orkestret give 2 koncerter med al den gode moderne og rytmiske musik. Optaktskoncerten gav ligeledes anledning til at få alle nye og unge medlemmer spillet ind i truppen – give dem spilletræning og scenetræning til de forestående koncerter.

Orkestrets dirigent Frank Sørensen har som vanligt arbejdet særdeles godt med orkestret og fået et optimalt resultat ud af sit arbejde. Et arbejde der resulterer i at orkestret leverer et underholdende og musikalsk velspillet program.

Sæbygardens musikudvalg er pr. tradition 5-6 af orkestrets medlemmer, der sammen med dirigent udvælger musikken og sætter programmet. Så også musikudvalget har arbejdet godt med planlægning af sommerens opgaver.

I det hele taget var programmet på Torvet præget af pop og rock arrangeret for harmoniorkester. Lige fra Earth, Wind & Fire, Lady Gaga, grupperne Journey, Chicago og mange flere.

Ikke kun Niclas på billedet var solist i dag, masser af orkestrets musikere får solist roller i al musikken, så det er med til optimerer underholdningsværdien, give musikerne lov og give publikum lov at se de enkelte musikere fyre den af.

Super lørdag på Sæby Torv med dejligt publikum kan ikke være bedre oplevelse for Sæbygarden og forhåbentlig også for publikum.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæbygarden gav koncert på Sæby Torv' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER